EGÉSZSÉGÜGYI VEZETŐK számára fontos tartalom!

[INGYENES VIDEÓSOROZAT]

Már megint magasabb fizetéssel csábították el az alkalmazottad?

6 pofonegyszerű módszer, amivel megtarthatod a munkatársaid az egészségügyi piacon, jelentős anyagi ráfordítás nélkül, akkor is, ha a konkurensed magasabb fizetést kínál nekik!

Miről lesz szó az ingyenes 5x8 perces videósorozatban?

Milyen jelekből látod, ha már a váltáson gondolkozik az embered?

Sokszor már akkor megelőzhető, hogy a konkurensünk elcsábítsa az emberünk, amikor ő még csak gondolkodik a váltáson. Ezért fogunk beszélni arról, hogy ez hogyan ismerhető fel és milyen eszközökkel reagálhatunk azonnal.

Hogyan előzheted meg még azt is, hogy elgondolkozzon a váltáson?

Ismered azt a meglepően kevés okot, amiért az embereid elkezdhetnek gondolkozni a konkurencián? A videósorozatban bemutatom, hogy mik ezek az okok és azt is, hogy hogyan kezelheted ezeket előre és előzheted meg a váltás gondolatát is.

6 azonnal alkalmazható eszköz, amivel versenybe kellhetsz a konkurenciával

Bemutatok 6, mindenki számára azonnal alkalmazható módszert, amivel akár azonnal feltudod venni a versenyt a konkurenciával, akkor is, ha egyszerűen nem tudsz magasabb fizetést adni az embereidnek.

Valós, gyakorlati példák, amiket azonnal használni is tudsz

A videósorozatban valós, gyakorlati példákat hozok, nem pedig kitalált eseteket laboratóriumi eseteket, amik csak elméletben működnek. Minden megoldás, módszert és tipp, amit átadok a gyakorlatban kipróbált, működő megoldás.

Ki készítette a videósorozatot?

Üdvözöllek! Dr. Gyarmathy Miklós vagyok, a PharmaConsulting alapítója.

22+ év tapasztalattal és 500+ megtartott tréninggel a hátam mögött, azért hoztam létre ezt a videósorozatot, hogy megadjam a tudatos egészségügyi vezetőknek azt a biztos tudást, amivel stabil, motivált és lojális csapatot építhetnek. Ehhez pedig a kulcs, hogy ne csak a fizetéssel tudják motiválni a csapatot, hanem egyébb más eszközökkel is, melyekről a videósorozat szól.

JELENTKEZTÉL MÁR INGYENES WEBINÁRUNKRA?

Speciálisan az egészségügyi szektorra koncentrálunk…

Célzottan hozzátok, egészségügyi vezetőkhöz szólunk, a szektor működésének ismeretében adjuk át a legfontosabb ismereteket a FLUKTUÁCIÓ témakörével kapcsolatban. Elsődleges szempont a gyakorlatba is azonnal átültethető módszerek megismertetése!

Válaszokat kapsz arra, hogy…