Egészséges vállalkozás, egészségügyi vezetőknek!

Ingyenes webinar, ahol választ kapsz a legégetőbb problémáidra: fluktuáció, emberhiány, munkatársak megtartása, állandó „tűzoltás”.

ÁPRILIS 27.

ÁPRILIS 27.

18:00-tól

Eleged van már abból, hogy…

Ha igennel válaszoltál az előző kérdésekre, akkor ott a helyed az „EGÉSZSÉGES VÁLLALKOZÓKNAK” /VEZETŐKNEK szervezett webináriumunkon!

CSATLAKOZZ

Speciálisan az egészségügyi szektorra koncentrálunk…

Célzottan hozzátok, egészségügyi vezetőkhöz szólunk, a szektor működésének ismeretében adjuk át a legfontosabb ismereteket a FLUKTUÁCIÓ témakörével kapcsolatban. Elsődleges szempont a gyakorlatba is azonnal átültethető módszerek megismertetése!

Válaszokat kapsz arra, hogy…

ITT A HELYED

Megéri itt lenned ha...

Egyre kevesebb megoldásra váró váratlan helyzettel akarsz szembesülni, amihez elengedhetetlen a megfelelően felkészített munkaerő, és a priorizálás.

Érezni szeretnéd, hogy lojális, motivált, megbízható munkatársak vesznek körül, ami nem az anyagi jutatások emelésével érhető el.

Látni akarod, hogy a csapatodban mindenki tudja mi a feladata, és mindenki kihozza magából a maximumot, miközben tisztában vagy azzal, kinél milyen motiválásra van szükség.

Miért éri meg eljönnöd?

Egyetlen előadás, azonnal a gyakorlatban használható tudás, módszerek, megoldások, vezető tanácsadónktól.

 

A PharmaConsulting vezető tanácsadója, 24 éve segíti a gyógyszeripari nagyvállaltok vezetőinek és értékesítési csapatainak a munkáját. Partnerei közé tartozik, a Janssen-Cilag, Novartis, Teva, KRKA, PannonPharma, Abbott, Pfizer stb.

„Gyógyszerész végzettségem, és tanácsadói tapasztalatommal, az eddigi munkám során mindig egészségügyi területen dolgoztam. Nagy- és multinacionális vállalatok középvezetőivel történt együttműködésem alatti legnagyobb sikerem, hogy segítségemmel a nem anyagi motivációs eszközökkel lojálisabb, lendületesebb csapatokat tudhattak maguk mellett a vezetők.

Segítségemmel olyan vezetői viselkedés alakult ki, ami hatékonyabbá tette a munkavégzést, kevesebb operatív feladattal kellett szembenéznie a vezetőknek.

Rendszeres együttműködésünk eredményeképpen az Arnica Kft-nél látványosan csökkent a fluktuáció.

Dr Gyarmathy Miklós

A Pharma Consulting megálmodója

A következőket kapod, ha részt veszel

Nem neked való a rendezvény, ha úgy gondolod, hogy…

A következőket kapod, ha részt veszel

Mert „minden a vezetésen múlik” John Maxwell

Jelentkezz a webinárra!

Szervező:

Üzemeltető:

  • Szolgáltató neve: FairDeal Solutions Kft.

  • Szolgáltató székhelye: 1119 Budapest, Andor utca 21/C fszt. 1.

  • Cégjegyzékszám: 01 09 395316

  • Adószám: 22925279-2-43