PharmaConsulting

Hogy kik állnak a Pharma Consulting mögött?

Dr. Gyarmathy Miklós

a PharmaConsulting megálmodója és alapítója

A Pharma Consulting komplex, hatékony, azonnal alkalmazható megoldásokat szállít az egészségügyi vezetőknek, hogy felére tudják csökkenteni a fluktuációt, és e mellet egy motivált, lojális önálló csapatot tudhassanak maguk mögött.

„Célom a vezetők és a munkatársak hatékonyságának növelése, a tudatosságuk, önismeretük segítésével. A már jól működő megoldások tudatos szintre emelésén túl azok javításán keresztül érünk el kimagasló eredményeket, legyen az vezetői vagy munkavállalói siker.”

“A gyógyszerész diploma megszerzését követően gyógyszergyárban, később patikában dolgoztam, de rá kellett jönnöm, ez nem nekem való. Ezért először a gyógyszeriparban találtam meg azt, ami engem vonzott, majd 1999-ben csatlakoztam a ConAction Tanácsadó vállalathoz, melynek profilja többek között az értékesítői tréningek, humán erőforrás menedzsment, hatékonyságnövelés. Ez egy tanulással teli időszak volt számomra, hiszen a gyógyszerész végzettségből a tréneri, később a vezetői tanácsadó területen kellett helytállnom. A 19 év sikeres és gyümölcsöző együttműködést és egy kisebb kitérőt követően megszületett a döntésem, hogy saját céget alapítok.

2019. júniusában létrejött a FairDeal Solutions Kft., magyarul a „tisztességes üzleti megoldások”, mely név mögött a tisztességes piaci jelenlét, a tisztességes partneri együttműködés és nem utolsó sorban a tisztességes megoldások szállítása áll.

A FairDeal Solutions és az Állatorvostudományi Egyetem együttműködése keretein belül 2000 óta nagy sikerrel vezetem az Állatorvosi Praxisvezetői tréning fakultációt az egyetem hallgatói részére.”

Dr. Rierpl Regina

a PharmaConsulting társalapítója és a Regina Patika vezetője

„A napi gyógyszertári munka mellett folyamatosan képzem magam, 25 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött rendelkezem rálátással a gyógyszertárban végzett gyógyszerészi munka minden területére.

Szívesen osztom meg a tudásomat, tapasztalataimat kollégákkal mind gyógyszertárvezetőkkel, és mind leendő vezetőkkel.

Remélem a jövő vezetői és gyógyszerészei hasonló lelkesedéssel végzik a munkájukat minden nap, mint én teszem, immáron 25 éve.”

„Tanulmányaimat 1992-1997 között végeztem a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, utána 2003- ban szakvizsgáztam mai néven 

Gyógyszertár Üzemeltetés és Vezetés Szakon.

1997- től folyamatosan gyógyszertári munkát végzek, először beosztott gyógyszerészként Budapesten, Dunaharasztin és Szigetszentmiklóson különböző forgalmú és vezetési stílust képviselő patikákban, majd később 2007- től pedig patikavezetőként saját családi patikában. 

Akkreditált gyógyszertárunkban nagy hangsúlyt fektetünk a képzésre, ezért fontos a kollégák és jómagam számára is minden lehetőség, akár szakmai továbbképzés, konferencia vagy gyárlátogatásról legyen szó.”

Nagy Márta

Szervezetfejlesztési vezető

Marketing és szociális végzettségemmel/gyakorlatommal segítem a PharmaConsulting munkáját. Vezetői pályafutásom során világossá vált, hogy a szakmai tudásom elengedhetetlen a minőségi szolgáltatás biztosításához, viszont a szervezetben dolgozó emberek „irányítgatásához” édeskevés. Belevetettem magam az emberek jobb megismerése/motiválás, és a hozzá kapcsolódó témakörök széleskörű tanulmányozásába.
Hiszem és vallom, hogy az emberek viselkedésének mozgatórugóit megismerve megnyílik a végtelen lehetőségek kapuja az egyén és szervezet számára is. A közös és az egyéni célok egymásba „integrálása” hatalmas potenciált jelent, és elengedhetetlen a nagyívű fejlődéshez.


Nap, mint nap azon dolgozom, hogy az ügyfeleink minél jobb megismerésével, a lehető legtöbbet
segíthessek.